2n Sopar Networking #PiupiuNet a Mataró

Moltes vegades sarcàsticament m’he preguntat: Hi ha vida intel·ligent fora de Barcelona? Ho faig referint-me a la invisibilitat del interessats en el Social Media de rondes cap a fora. El darrer #PiupiuNet a Mataró m’ha retornat la fe. He trobat moltíssims interessats i bons professionals que m’han demostrat que aprofiten les poques oportunitats que escapen de la influencia de la capital per enriquir-se amb valor i contactes propers.

 El passat dia 1 de desembre es va celebrar el 2n sopar #PiupiuNet. Un esdeveniment de networking que unia per unes hores el talent del Maresme i del Vallès amb tocs del Barcelonès.

Desprès de l’exitós 1r sopar de Networking al Vallès organitzat a Montmeló pel Lluis Serra, Isma Jimenez i companyia. El repte de no baixar el nivell em va esperonar. Vaig intentar imaginar com seria l’esdeveniment rodó. Els primers esbossos  donaven per a una marató d’accions. Així que vaig haver d’escollir de forma realista. El resultat d'aquesta feina prèvia m’ha aportat una llista farcida d’idees i activitats algunes ja es van poder veure, però el gruix espera la propera edició per sorgir.

 La gent va respondré a la crida de forma sensacional. En els primers dies ja s’havien venut la meitat de les entrades. El #PiupiuNet va estar present a les diverses xarxes socials amb un gran ressò a Twitter on es va despertar interès per les novetats que s’anaven publicant i el ressò de les converses. Els assistents al 1r sopar van respondre de forma genial a la crida i van participar de la promoció i construcció de la presencia social de l’acte. A esdeveniment passat puc refermar que tots ells i la gent aliena a les xarxes socials però curiosa i innovadora, són la troballa que dona sentit al projecte.
 L’esdeveniment es va iniciar per uns instants amb la timidesa habitual per part dels assistent novells. Els veterans del #PiupiuNet ràpidament van escalfar l’ambient amb salutacions i riures. Aviat tothom participava en animades converses amenitzades per l’aperitiu i les escenes que captava la nostra càmera. Amb la fantàstica xifra final de 54 assistents es va omplir de vida el nou espai del centre Mataró-In amb converses molt animades. Em va recordar a la sensació d’una boda en la qual trobes parlant a amics dispars que comencen a conèixer-se i que ja saps que aviat descobriran que tenen molt en comú. Tota una experiència gratificant!


 Als pocs minuts van començar les ponències. Petites píndoles que els nostres especialistes van compartir a traves de casos pràctics. En Jordi Cor (Premià de Mar) de Acerting ens va sorprendre amb els Usos dels Codis QR. Miquel Rovira (Sant Vicenç de Montalt) de Reisei Ens va parlar Reputació online. I Georgina Dalmau (Sant Andreu de Llavaneres) de MilimetricMKT va descobrir per a molts la importància cabdal de l’analítica web.


 Amb la gent animada per les idees atractives que acabaven de escoltar van continuar el networking amb energia els cercles de conversa animada, complicitats professionals i riures constants es van imposar tota la vetllada amb un únic parèntesi. La gran varietat de plats que servien els nostres ajudants Lluís Fontanella, Eugenia Bravo, Daniel Castejón i Marta Puig.


 Els plats elaborats per la nostra cuinera Laura Gómez sorprenent amb cada nova safata del seu genial catering (Tel. 657 209 445). La selecció de delicatessen per uns instants va alterar el tema de conversa en la majoria cercles. I més regades amb copes de cava Anna de Codorniu de la varietat Pinot Noir que estrenàvem a Mataró.


 Amb l’ambient totalment distés varem arribar als cafès i la impressionant font de xocolata amb brotxetes fruita. En aquest punt el sorteig va crear expectació. Un grapat de paquets d’assessorament SM Bitlonia i un pla integral per a 6 messos d’assessoria empresarial Assessoria Xifra. Un curs completissim de English for Bussines Mataró-In i per finalitzar un llaminer iPod nano de 8 Gb Simó Mac.

 L’esdeveniment es va tancar amb el meu agraïment sincer a tots pel gran ambient que s’havia generat, dins i fora de la sala. I els companys de l'organització del Vallès anunciant oficialment la propera convocatoria:
El 3r sopar #PiupiuNet! Es celebrarà a Cardedeu el dijous 2 de febrer.



 El #PiupiuNet és una realitat sòlida al Maresme i Vallès Oriental. Gràcies a tots els que han col·laborat, animat, patrocinat, promocionat,recolzat i confiat en aquest en aquest projecte que ja es de tots. 


NOVETAT: #EntrePius
A l’acte va córrer ràpidament la proposta entre els assistents d’iniciar trobades de professionals i interessats en el Social Media de forma regular. #EntrePius és un format senzill i participatiu amb petites xerrades i tallers. Un networking àgil on preguntar, opinar, discutir, descobrir, practicar i gaudir de les xarxes socials, últimes aplicacions, tècniques online i tot allò imprescindible per a la promoció i comunicació.
Serà l'oportunitat de continuar actius rebent coneixement i aportant valor durant el periode que separa els #PiupiuNet.

Davant de l’interès que ha generat el #Entrepius, en breu faré pública la informació per assistir a la primera trobada que es celebrarà el 16 de gener.









 

4 comentaris:

  1. Gràcies Dani!
    Feia goig veure tanta gent interessant junta.
    Aviat publicaré tota la sessió de fotos de l'esdeveniment.
    De moment... us trobeu?

    ResponElimina
  2. Un post fantàstic. Has captat l'essència del que va ser aquella vetllada.

    Felicitats Xavi !!!!

    ResponElimina
  3. Gràcies a tu Dani per l'esforç i il·lusió que vas possar en aquest projecte en que et vaig ficar!

    ResponElimina