5è Networking Maresme 2.0 al Tecnocampus



Vols promocionar el teu negoci? 
Vols contactar amb professionals interessants del Maresme?
Vols aprendre nous mètodes de marketing online?
Imatges del 3r Networking Maresme 2.0 al Tecnocampus de Mataró

El Networking Maresme 2.0 és un esdeveniment multidisciplinar obert tothom. Els assistents són: Emprenedors, comerços i pimes, treballadors i autònoms amb ganes d'innovar i descobrir els nous mètodes de promoció professional que els ofereix la xarxa en el millor ambient.

Imatges del 4t Networking Maresme 2.0 al Tecnocampus de Mataró 

Taula rodona: Com fer una campanya de llançament
En aquesta edició donarem solucions per a totes les empreses o professionals que volen promocionar-se. Parlarem del passos que han de donar per difondre el seu negoci o producte de forma efectiva. Com sempre ho farem de forma transparent i assequible per a tots els assistents. Els nostres actes són dinàmics i en ells interactuem amb el públic.
Debat obert al públic en que 5 professionals especialitzats en diferents camps del Social Media compartiran els seus punts de vista i experiència:
Ponents: Georgina Dalmau i Jordi Mont (Milimetric MKT), Emma Ginné i Manel Fernàndez (Kokoro SMM), i Xavier López De Pablo (Estrategist Manager).

Networking:
Sessió oberta de networking on conèixer a professionals interessants del Maresme. Un moment perfecte per generar contactes en les àmplies intal·lacions del Foyer. Tot amenitzat amb cava Anna de Codorniu i acompanyaments de Saborium Catering.
Imatge anterior Networking Maresme 2.0 a Mataró

Aquest és un esdeveniment imprescindible per a tota empresa o professional del Maresme amb interès per crear o potenciar la seva presencia a internet i les Xarxes Socials. T’esperem!

 
Data: Dijous, 25 d'Abril a las 19:30h.
Lloc: Tecnocampus Mataro-Maresme - Torre 2 - Foyer 



Inscriu-te ara i reserva la teva invitació gratuïta 
Places limitades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada