Les Xarxes Socials en directe

Estudi Xarxes Socials a Espanya

Que el creixement de les xarxes socials és imparable, no és nou per ningú. Fa poc s'ha presentat la "4a onada de L'Observatori de Xarxes Socials", que ha elaborat The Cocktail Analysis on recull la informació sobre xarxes socials a l'estat espanyol amb les dades obtingudes en les darreres enquestes.

L'usuari de xarxes socials va creant el seu propi criteri. Utilitza cada vegada més els smartphones per accedir a les xarxes socials. I és rendeix a les bondats de Twitter que continua creixent de forma clara.

Facebook és la xarxa número 1 amb és de 900 milions d'usuaris, Twitter multiplica per dos la seva presencia i LinkedIn és clarament la xarxa dels professionals. Després ens trobem amb un grup format per Tuenti, Flickr, Fotolog que sembla que van arribar al seu sostre.

     - El 91% d'internautes tenen compte i utilitzen, com a mínim, una xarxa social.
 
     - Els usuaris passen d'utilitzar una mitjana de 2,01 a 2,31 xarxes socials
 
     - Facebook és utilitzada pels usuaris de més del 85% de qualsevol altra xarxa.
 
     - El 92% dels usuaris que abandonen una xarxa mantenen l'us d'alguna altra.
 
     - Dels comptes oberts, el 43% són comptes no actives. Perquè s'han abandonat o no s'utilitzen  encara que no les hagin tancat. A Google+, el nivell arriba a 6 de cada 10 comptes oberts són inactives.
 
     - El 2011, ja més del 50% dels usuaris que tenen contracte de dades amb internet al mòbil accedeixen a xarxes socials diàriament. El 2009 només ho feia 1 de cada 10


Amb aquesta aplicació us vull mostrar el creixement de les xarxes i la seva activitat en temps real. I si fóssim puristes encara us hauria d'advertir que el números haurien de ser més espectaculars ja que han passat alguns mesos des de la seva configuració.
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada