És l'hora de la teva Marca Personal

El vertigen que ens provoca la velocitat amb que tot allò que havíem conegut canvia. El frenesí que ens esquitxa al observar com les costums i estàndards es perden pel camí fet. Tot fa que cada dia sense adonar-nos, estem participant d'un aprenentatge. Es posa a prova la nostra adaptació al nou mitja social i professional que es crea avui pel demà.

Marca Personal, Personal Branding

Som conscients quan ens aturem per observar amb una mica de perspectiva els petits detalls de la nostra vida diària. L'evolució social i tecnològica ens condiciona en la manera d'afrontar les decisions i accions. En aquesta evolució no ens podem permetre ser aliens i quedar-nos al marge. Pensar i actuar amb la mateixa mentalitat que fa només 10 anys suposa quedar exclòs de molts espais. Això gairebé només li està permès als jubilats més conformistes.

I tot això com incideix en la nostra vessant professional? Produint un canvi total i radical en alguns dels pilar de les nostres relacions, la nostra vida, les nostres motivacions i en la percepció de nosaltres mateixos dins del nostre entorn.

No és un punt de vista, no és una opinió. No ens enganyem, res és ni serà com varem aprendre i acceptar no fa gaire. Deixar-se portar per la inèrcia del nous temps ja no és suficient. Si no ens volem perdre en la massa hem d'avançar pel nostre propi peu. Hem de decidir nosaltres el que necessitem i el que volem aconseguir. És aquesta l'única via de sobreviure als nous reptes que ens plantegen: el mercat laboral, la competència, la situació de crisi, l'estancament curricular, el desfasament dels estudis realitzats i l'apatia dominant en ambients estàtics.

Parlem de nosaltres... Com concepte a treballar. Com producte a millorar. Com servei a actualitzar. Com marca a potenciar.

Tu ets el teu millor projecte, un gran encàrrec que no pots rebutjar durant més temps. Has de decidir quins són els teus objectius i planificar la millor estratègia per abastar-los. Això tant simple és l'essència del Personal Branding. Potenciar en els espais adients les teves virtuts i suplir o dissimular les limitacions. No és res nou, per treballar la teva marca personal canvien les eines i es multipliquen les possibilitats.

Personal Branding i Marca personal duren més que la feina.

Tots estem més exposats des del moment que accedim a les xarxes socials. Podem amagar-nos, evitar mostrar la nostra imatge i comentaris en entorns oberts. Dins de l'us particular aquesta és una decisió sabia. Però no, ara no estem parlant d'això. Parlem del nostre perfil professional. Aquell que ha d'arribar a les persones i espais que poden suposar una oportunitat. La mentalitat ha de ser totalment oposada. Hem d'aconseguir potenciar una visibilitat controlada en espais especifics.

No deixar rastre laboral a la xarxa en els ulls d'un professional del RRHH pot denotar mediocritat professional. Comença a construir el teu perfil professional digital. Quan més triguis en aportar llum al teu perfil professional, més et costarà treure'l de la foscor i aspirar a un futur professional més prosper.És l'hora de la teva Marca Personal, és el teu moment!
No esperis més, endavant! :^)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada