BENVINGUTS A LA XARXA SOCIAL

Fes-te alguna d'aquestes preguntes: Utilitzes bé la teva xarxa habitual? Vols crear una presencia social per a la teva marca? T’interessaria descobrir la xarxa mes adient per a tu? Vols rendibilitzar les hores que les hi dediques? Ja protegeixes la teva reputació? I la teva intimitat? Vols ser el primer en conèixer les tendències i noves xarxes que ens impactaran aviat?
A traves de la meva experiència i dels millors canals d'informació, aspiro a que pugueu trobar l'article que us ajudi a solucionar els vostres dubtes i problemes, a més de coneixements d'aquest espai en constant evolució. I es que les diferents xarxes socials ja han conquerit a la majoria dels internautes.
La Xarxa Social es un espai on us proporcionaré informacions, tutorials, articles, estudis, anàlisis, novetats, recomanacions, utilitats i solucions.
La vida en xarxa és el present, ha arribat per quedar-se. Estàs preparat?

Soc Xavier López De Pablo: Dissenyador, Publicista, Formador i Community Manager en procés. Podeu seguir-me a Twitter on proporciono tots mes enllaços i informacions a diari: @XaviLDP
i a Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002233044488

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada