MÉS ENLLÀ DE FACEBOOK: LES 74 XARXES SOCIALS MÉS POPULARS A TOT EL MÓN

Les xarxes socials han sorgit en tot el web. Les empreses sovint es pensa en les quatre xarxes socials - Facebook, Twitter, LinkedIn i MySpace - com l'únic joc a la ciutat. Però hi ha centenars a tot el món amb milions d'usuaris que poden ser dirigides a través d'aquestes xarxes per les empreses. 
Algunes d'aquestes xarxes socials són d'interès general, alguns són de nínxol estil de vida o d'interès específics, i altres són àmpliament utilitzats a nivell internacional i encara no han crescut en els Estats Units. Les empreses poden aprofitar els mercats molt específics i la demografia mitjançant l'exploració d'aquestes 76 xarxes socials i l'orientació als seus usuaris per fer créixer les seves marques en noves i emocionants maneres.

Totes les xarxes socials s'enumeren a continuació tenen un milió d'usuaris o més. Les seves estadístiques sobre l'afiliació o el tràfic mensual es van obtenir dels últims informes de la premsa pública. 


          Xarxes d'Interès General
  1. Facebook . Una de les marques més grans i reconegudes en el web, Facebook és una excel·lent manera de connectar amb els clients i ara fins i tot vendre béns i serveis a més de 600 milions d'usuaris.
  2. Twitter . La creació de xarxes àmpliament utilitzat social i el servei de microblogging, amb aproximadament 200 milions d'usuaris que ajuda a mantenir el seu negoci en contacte amb els seus clients i interessats en 140 caràcters a la vegada.
  3. MySpace . Tot i que tenen ja uns anys, això segueix sent una poderosa manera de connectar amb els seus aproximadament 34 milions d'usuaris.
  4. Ning . Crea la teva pròpia xarxa social personalitzat per la seva marca, un producte, servei o qualsevol altra cosa que desitgis i interactua amb aquests 10 milions d'usuaris.
  5. Tagged . Aquesta demografia de adult/adolescent /jove a la xarxa social es centra en conèixer altres persones amb interessos comuns i de joc, i és formidable en tamany amb aproximadament 100 milions d'usuaris registrats.
  6. MyYearbook . Una altra xarxa social orientats als adolescents, els usuaris myYearbook interactuen i utilitzen la moneda virtual myYearbook per enviar regals virtuals i jocs, amb aproximadament 5.400.000 de visitants mensuals, a tot el món.
  7. Meetup . Facilita als seus usuaris amb interessos comuns el trobar-se en línia a través de la xarxa social i facilitar una línia pròpia de reunió. L'usuari introdueix un codi postal i un tema que vol conèixer. Meetup l'ajuda a organitzar un lloc i moment per reunir-se.
  8. Bebo. Abreviatura de "blog early, blog often" Bebo permet als usuaris compartir qualsevol cosa a la web amb els seus amics seleccionats.

  1. Multiply . La més gran "finestreta social" al sud-est d'Àsia, amb 125.000 comerços participants i va registrar 20 milions de visitants al mes, amb al voltant de 3,5 milions de dòlars dels Estats Units.
  2. Orkut . propietària de la xarxa social de Google, i tot i que menys conegut als Estats Units, és popular a nivell internacional sobretot a l'Índia i Brasil, amb aproximadament 100 milions d'usuaris a tot el món.
  3. Skyrock . Una de les grans xarxes socials mundials, predominantment ocupada pels adolescents, molt popular entre el món de parla francesa.
  4. Badoo . Sobretot popular a Europa i Amèrica Llatina, però té un seguiment significatiu en els EUA, per conversar i compartir amb amics de tot el món.
  5. StumbleUpon . Ajuda a difondre el seu contingut per la viralitat als seus amics StumbleUpon i altres persones d'idees afins - s'integra amb altres xarxes socials com Facebook.
  6. Deliciós . El popular servei de marcadors socials per emmagatzemar i compartir pàgines web preferides.
  7. Foursquare . Un dels grans serveis d'ubicació geogràfica, pot ser integrat en altres llocs web i els serveis socials.
  8. MyOpera . La comunitat de blocs navegador popular, serveix com un centre de contactes de Facebook i Twitter, així com un lloc per compartir amb la comunitat amiga de l'Òpera.
  9. Kiwibox . Part de la xarxa social, la revista en línia part, Kiwibox té aproximadament 2 milions d'usuaris a tot el món i s'utilitza principalment per adolescents.
  10. Hi5 . Una xarxa social general el model de Facebook, popular a l'Índia, Mongòlia, Tailàndia, Amèrica Llatina, Àfrica i Europa de l'Est.



Photo Sharing Xarxes
  1. Flickr . Molt coneguda per compartir fotografia social.
  2. Fotki . Un lloc social per compartir fotografies similar a Flickr, però popular a Europa, Europa de l'Est i Àsia.
  3. Fotolog . Una altra espai per compartir fotos i blocs de la xarxa social que és sobretot popular a Espanya i Amèrica del Sud, però que ha guanyant influència en els EUA amb aproximadament 20 milions d'usuaris. 


Estil de vida Xarxes
  1. Last.FM . Una xarxa social per a amants de la música - gestiona el que els usuaris escolten i comparteix aquestes les llistes a altres xarxes socials com Facebook integrat, aproximadament 30 milions d'usuaris.
  2. Buzznet . Una xarxa de cultura de la música pop i social que permet als usuaris participar en comunitats en línia creades al voltant d'idees, esdeveniments i àrees d'interès al voltant de la cultura musical i el pop.
  3. Reverbnation . Un centre social per als músics independents, productors i locals de música per compartir i comunicar-se.

  1. Cross.TV . Una cristiana, centrada en la família de la xarxa social amb una interfície d'usuari semblant a la de Facebook.
  2. WeRead . Una comunitat d'amants del llibre de compartir i trobar nous llibres i els lectors d'interessos similars.
  3. Flixter . Una xarxa social d'amants del cinema - suggerir, discutir i compartir pel lícules amb els amics.
  4. GaiaOnline . Una xarxa social per als jugadors per compartir consells, secrets d'estratègia i complir amb altres jugadors de vídeo i pot ser integrat amb un compte de Facebook.
  5. BlackPlanet . La major xarxa social per als afroamericans, amb prop de 20 milions d'usuaris.
  6. Care2 . Una xarxa d'activistes per connectar de tot el món amb una pertinença d'aproximadament 15 milions d'usuaris.
  7. CaringBridge . Dissenyat per a les famílies o amics que volen crear un centre social per a una crisi i vols publicar i compartir actualitzacions sobre el tema a una gran comunitat.
  8. DeviantART . Una xarxa social per als artistes de qualitat, dissenyada per mostrar els seus treballs i compartir.
  9. ibibo . Abreviatura de "jo construeixo, jo de bons," Ibibo és una xarxa social de jugadors de vídeo populars a l'Índia que ofereix molts jocs per jugar en línia.
  10. VampireFreaks . Des adolescents a adults, aquesta és una xarxa social similar a Facebook, però exclusivament per a la subcultura gòtica, amb aproximadament 2 milions d'usuaris.

  1. CafeMom . Una xarxa social per a les mares amb articles, compartir històries de la maternitat i la paternitat, i troba les mares amb idees afins i més.
  2. Ravelry . Una comunitat social per a teixits de punt i ganxet aficionats i professionals.
  3. ASmallWorld . Una invitació de només una xarxa mundial de l'alta societat i els molt rics.


Viatges Xarxes
  1. WAYNE . Una xarxa de viatge per per coneixer altres usuaris amb mentalitat de nòmades globals, amb aproximadament 10 milions d'usuaris.
  2. CouchSurfing . Per als viatgers que estan interessats en viatges alternatius i assequibles, CouchSurfing és una xarxa social per conèixer gent que va a obrir les seves llars i canapès als viatgers.
  3. TravBuddy . Un altre dels viatgers de la xarxa perquè els usuaris comparteixen opinions, consells i fotos.




Xarxes mòbils
  1. Cellufun . Una xarxa social mòbil per als amants del joc per a mòbils de conèixer a altres jugadors mòbils i jugar amb ells.
  2. MocoSpace . Un dispositiu mòbil els entusiastes de la xarxa social per trobar i compartir amb amics d'idees afins.
  3. Itsmy . De xarxes mòbils de jocs socials - amb amics, jugar i molt més.


Vídeo Xarxes
  1. Stickam . Un vídeo en viu a la xarxa social, on els usuaris comparteixen a través de vídeo, missatges instantanis i molt més amb prop de 8 milions d'usuaris.
  2. FunnyOrDie . Una xarxa de vídeo de comèdia on els usuaris poden qualificar i compartir vídeos amb amics d'idees afins i publicar els seus propis vídeos.
  3. YouTube . El lloc de vídeo més coneguts intercanvi on els usuaris poden compartir i veure vídeos, crear canals per al seu propi contingut i molt més.



Reunió de Xarxes
  1. Classmates . Ara una part de Memory Lane, un vídeo d'època i servei per a compartir notícies. Permet als usuaris connectar-se amb amics de l'escola del passat.
  2. MyLife . Anteriorment Reunion.com, MyLife ajuda als usuaris trobar vells amics, familiars, companys de feina primer i més amb aproximadament 30 milions de membres.
  3. MyHeritage . Un arbre familiar i social - compartir fotos, comentaris i la genealogia de la família.
  4. Geni . Una altra xarxa social arbre de la família perquè les famílies tenen un centre en línia per tots els seus familiars per trobar i interactuar entre ells.


Xarxes de Negocis
  1. LinkedIn . La major xarxa social per a professionals, LinkedIn compta amb aproximadament 100 milions d'usuaris.
  2. Focus . Un tipus de xarxa social per a professionals de negocis per conèixer i plantejar preguntes i obtenir respostes dels líders de la indústria.
  3. Viadeo . Sobretot popular a Europa occidental i va fundar a França, Viadeo és popular entre els europeus propietaris de negocis, empresaris i directius en una àmplia gamma d'indústries, amb prop de 35 milions de membres a nivell mundial.

  1. Ryze . Una xarxa social de professionals de negocis més petits, el principal objectiu és ajudar els empresaris afins a trobar-se mútuament.
  2. XING . Una plataforma social similar a LinkedIn, però sobretot utilitzada per les comunitats empresarials de la Xina i Europa - característiques de les comunitats tancades perquè els membres de les grans corporacions, global pot tenir interacció en línia privada.


Pre-adolescents, adolescents i joves adults Xarxes
  1. WeeWorld . Expressament per pre-adolescents i adolescents entre 10 i 17, és WeeWorld món virtual on els usuaris tenen un avatar en línia i interactuar en un món de videojocs en línia junts. Els usuaris poden comunicar-se entre si en temps real, fer amics, unir-se a grups i explorar el món del vídeo joc virtual.
  2. Habbo . Una xarxa social orientada a adolescents amb aproximadament 200 milions d'usuaris registrats, on els adolescents s'uneixen a grups anomenats "hotels", on personalitzar l'aparença dels seus hotels i interactuar amb els seus amics de gustos semblants a tot el món amb els seus avatars virtuals de Habbo.
  3. Tuenti . la xarxa social espanyola basada en l'escola per als estudiants universitaris i de secundària - la majoria s'utilitza a Espanya però és molt popular entre la joventut mundial de parla espanyola.



Blogs relacionats
  1. WordPress . Una comunitat de blogs de WordPress - crear un bloc de WordPress, trobar amics amb idees afins i seguir els seus blocs, deixar comentaris i molt més.
  2. Tumblr . Popular comunitat social de microblogging - crear llocs de treball, compartir-los amb altres usuaris de Tumblr i seguir els missatges d'altres usuaris. Pot ser integrat amb altres xarxes socials com Twitter i Facebook.
  3. Xanga . Una comunitat de blogs amb aproximadament 40 milions d'usuaris que l'àudio de correus, vídeo, imatges i paraules - trobar amics, seguir els seus blocs, deixar comentaris i molt més.
  4. OpenDiary . Una de les primeres xarxes socials dedicades als blocs, OpenDiary permet als usuaris crear un bloc diari, compartir els seus pensaments, seguiu altres escriptors diari i deixar comentaris.


Xarxes Socials Internacionals
  1. Mixi . La resposta del Japó a Facebook - molt popular al Japó i només amb 25 milions d'usuaris d'invitació.
  2. Qzone . Una molt popular d'ús general de xarxes socials a la Xina continental, amb gairebé 200 milions d'usuaris.
  3. Douban . Una altra xarxa d'origen xinès per als fans de pel lícules, llibres i música amb uns 10 milions d'usuaris registrats.
  4. Renren . Dissenyat per a ser similar a Facebook, Renren és molt popular entre els estudiants universitaris de la Xina amb 160 milions d'usuaris.

  1. VKontakte . Una xarxa social russa que té un aspecte similar al de Facebook - on crear un perfil, compartir amb amics, enviar missatges privats, unir-se a grups i compartir arxius amb els seus més de 135 milions d'usuaris.
  2. Odnoklassniki . L'equivalent rus a Classmates.com - un lloc per als russos per trobar amics de l'escola.
  3. NK . Una xarxa social polonesa per a l'escola secundària i estudiants universitaris per conèixer i compartir - aproximadament 11 milions d'usuaris.
  4. Hyves . respondre als Països Baixos a Facebook - una xarxa social general per a compartir i trobar amics, amb aproximadament 11 milions d'usuaris.
  5. Netlog . Anteriorment conegut com Facebox i caixes universals i molt popular - amb al voltant de 70 milions d'usuaris - Netlog s'utilitza sobretot pels joves d'Europa, Quebec, Turquia i l'Orient Mitjà.
  6. StudiVZ . Amb seu a Alemanya, StudiVZ és una xarxa social més utilitzat pels universitaris europeus, amb prop de 15 milions d'usuaris.
  7. Sonico . Xarxa llatinoamericana social, però també és popular a Espanya i Portugal, Sonico és molt similar a Facebook - on crear un perfil, afegir amics, intercanviar idees, vídeos i imatges i jugar jocs en línia.
  8. Friendster . Originaria, però oblidada als Estats Units, Friendster és viu i segueix sent popular a l'Àsia amb 115 milions d'usuaris i és similar en disseny i estructura a Facebook.


Espero que us hagui obert una mica la ment descobrir noves xarxes i saber que mes enlla de Facebook també hi ha vida. N'hi han d'altres xarxes que no figuren encara en aquest top, com Quora que seràn objecte d'un altre post.


Font: practical ecommerce > http://bit.ly/iaRjE

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada