EL #PAELLAYTWITTS MARCA TENDÈNCIA

Divendres 15 d’abril de 2011 a El Masnou es va celebrar la 1a trobada d’usuaris de Twitter #Paellaytwitts a El Masnou. Aspiro a que llegint aquestes línies, us motiveu a donar el pas que us permeti desvirtualitzar en properes trobades, a la molta gent interessant que com vosaltres, val la pena descobrir a les xarxes.


Ahir divendres vaig assistir a l’esdeveniment #Paellaytwitts. Tota una troballa. La organització va ser perfecte. Els seus promotors: Ylenia Porras (@Yleniapr) i Manel Fernández (@ManelFdez), van aconseguir en un breu espai de temps donar-lo a conèixer entre la comunitat Twittera


Al migdia càlidament solejat, la fins aquell moment tranquil·la terrassa de “El Salero del Port” va començar a bullir amb la constant afluència dels assistents. Desprès de les presentacions de la variada representació Twitera present. Van començar les valuoses converses temàtiques que es succeïen per zones. Totes elles tant dispars com obert és l’us que cadascun fem de Twitter. Aquella combinació de valor i experiències multidisciplinàries amb una mateixa obsessió, va ser enriquidora i sorprenent per moments. Movent el cap podies trobar-te amb: una tàctica de per aconseguir Follows (seguidors); Les impressions del autor Pedro Rojas (@SeniorManager) un dia desprès de la presentació seu del llibre “Community Management en una semana.“; La resposta amb coneixement de causa a: Que va ser de la serie amb més èxit a la historia d’internet “Calico Electrónico”?; O la descripció d’un projecte incipient que beu de les xarxes socials, cridat a l’èxit per la simplicitat del seu concepte.


Les anades i vingudes de les forquilles amb calamars i patates braves eren els únics capaços de marcar els torns de paraula dels que mes que descriure, vivien a traves dels seus projectes la febre que ens havia reunit. Un altre motiu intercedia en els torns. Els comentaris y conceptes resumits que tots anàvem penjant amb l’evolució de l’esdeveniment. Darrera dels comptes dels presents s’aplegaven moltíssims followers. Els dies anteriors preveient ja incompatibilitats personals d’horari o agenda, havien expressat el seu interès en seguir l’esdeveniment via xarxa a traves com no del hashtag #Paellaytwitts.


Una de les anècdotes que ha tingut mes ressò es va produir coincidint amb el moment en que s’escuraven els plats de paella...? no, era el vi de les copes. Potser per aquesta raó es va produir la perversió del hashtag per antonomàsia #FF (Follow Friday). El varem degenerar entre tots a partir d’un comentari de @susanavdo sobre el significat que li atribuïen algunes “marujas”.  Espontàniament es va consolidar per aquest motiu el nou hashtag #FelizFinde . Gracies al seguiment en temps real dels followers de cadascun la sarcàstica l’ocurrència es va escampar de forma exponencial per la xarxa amb tal força que en poca estona es va convertir en el tercer Trending Topic (Tema mes comentat a Twitter) del divendres a tota Barcelona. En pos mes de dues hores va 45.000 persones y 62.000 impressions a traves de 70 tweets.


Cronologia de la metamorfosí del #FF a #FelizFinde:







Observeu el nostre hashtag a la tercera posició superant als temes de moda amb mes força teòrica: “#semanasanta”, “@el_Pais”, clasico o “mourinho”:



La festa es va traslladar uns metres al nou bar musical Cubik que va col·laborar amb l’esdeveniment cedint-nos les seves instal·lacions per reprendre les animades converses oferint-nos cava i dolços. Podreu imaginar que els lligams tecnoamistosos que es van teixir amb el transcorre de la tarda prometen una la segona edició espectacular. Les expectatives són altes. Els seguidors virtuals de la trobada han mostrat el seu interès en participar-hi. Fàcilment és multiplicaran els assistents d’aquesta primera. Finalment constatar que el valor de cadascun dels participant contrastava amb la senzillesa del seu discurs. O sigui que si Twitter es la teva passió fàcilment et trobaràs còmode.


No ho dubteu en la segona edició hi haurà un bon plat de paella esperant que sigueu vosaltres els que li exprimiu la llimona.

Assistents amb valor propi candidats a un follow: @comuniketing @erik_be @mendezlife @SeniorManager @susanavdo @facugrafik @MauricioDtro @anticurro @luisfernandez @Yleniapr @ManelFdez @mbarneda @ValeDeOro @phacus_bcn @m_rovira @EmmaValera


Fotografia: @phacus_bcn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada